Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Ajándékutalvány szép kártyával

Érvényesség:  2018. december 20.

Váltsa ajándékutalványra szép kártyája összegét

Hosszabbítsa meg a lejárat idejét és vásároljon wellness utalványt. Választhat értékre szóló utalványt, -mely a lejáró összegre szólóan kerül kiállításra- vagy szolgáltatás tartalmú utalványt. Válogasson kedvére érvényes csomagajánlataink között a http://salirisresort.hu/szobaarak oldalon. Ha sikerült választania, töltse ki a lentebb található igénylőlapot. Az előre megadott instrukciók alapján küldje el részünkre a lejáró szép kártya összeget, hogy meglephessük Önt díszes utalványunkkal.
Az utalványt e-mailben küldjük el az Ön részére, melyet 2018. december 20-ig használhat fel. Ha nem szeretné Ön felhasználni se csüggedjen, az utalvány nem névre szól, így meglepheti vele szeretteit és megajándékozhatja egy páratlan élményt biztosító lehetőséggel.

A szálloda 204 szobájának egyikébe helyet kapva Vendégeink igazi emléket őrizhetnek meg látogatásuk során Egerszalókról. Engedjen az érzésnek és hagyja, hogy a szabadtéri fürdőzés és a festői tájba illeszkedett "sódomb" együttes hatása varázsolja el Önt és családját.

SZÉP kártya

Ajándékutalvány rendeléséhez kérjük töltse ki az itt látható űrlapot!

  • SZÉP kártya típusa:

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot