Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Ajurvéda keleti kezelések

Abhyanga Gyógynövényes Testmasszázs

Testmasszázs, melynek során olajjal bekenik az egész testet és erős nyomást gyakorolva rá, speciálisan előírt kézmozdulatokkal masszíroznak. Kedvező hatásai közé tartozik a jó étvágy, az egész napos frissesség, az éjszakai könnyű alvás, a jobb stressztűrő képesség, a ragyogó bőr, és mindenféle mentális illetve fizikai fáradtság elűzése.
Időtartam: 30 perc
Ár: 6 500 Ft

Időtartam: 45 perc
Ár: 10 000 Ft

Időtartam: 60 perc
Ár: 13 000 Ft

Időtartam: 75 perc
Ár: 15 000 Ft

Ajurvéda

Az ájurvéda, amit úgy is neveznek, hogy „az élet tudománya”, egyike a legrégibb, egészség védelmére irányuló rendszereknek. Ma már az egész világon ismert hatékonyságáról, amellyel elősegíti az általános jóllét, a hosszú élet és általában az egészség megőrzését. Az ájuvédikus kezelések természetes és holisztikus alapelveken alapulnak. A három dósa elmélete szerint három fő „testnedv” létezik: vata, pitta és kapha. Ezért az ájurvédikus kezelések speciális és egyénre szabott módon működnek. Összefoglalva, e kezelések ideális eszközei annak, hogy megszabaduljunk a negatív stressztől, és növeljük a mindennapi tevékenységekhez szükséges energiát. Az ájurvédikus kezelések még hatásosabbak, ha a gyógyfürdőben igénybe vehető melegvizes fürdővel kombináljuk őket.

Ajurvédikus gyermek masszázs

3-14 év kor között

Időtartam: 20 perc
Ár: 4 000 Ft

Hátmasszázs

Amikor az emberi test feszültséggel teli környezetbe kerül, a stressz legnyílvánvalóbban hátpontokban gyűlik össze, mely az energia elakadásához vezet; ez pedig alacsony energiaszintet, levertséget, betegségérzést eredményez. A hát maszzázs célja, hogy eltávolítsa ezeket az akadályokat, ezáltal elősegítse az energia áramlását. A kezelés végére megszabadulhatunk a feszültségtől, boldognak, egészségesnek, energikusnak és újjászületettnek érezzük magunkat.
Időtartam: 35 perc
Ár: 8 500 Ft

Indiai fejmasszázs

Az ájurvéda nagy jelentőséget tulajdonít a fejmasszázsnak, mivel a fej a két alapvető fontosságú csakra központja. Olajat tesznek a hajgyökerekre és a fejbőrre, és változó erősségű nyomással, különféle kézmozdulattal bemasszírozzák. A fejmasszázs különösen hatásos az idegek megnyugtatására, fáradtság elűzésére, hajhullás gyógyítására, a korai kopaszodás megelőzésére, fejbőrszárazság és az őszülés ellen.
Időtartam: 35 perc
Ár: 9 500 Ft

Kismama masszázs

Ez a masszázs megőrzi a kismama és a baba egészségének egyensúlyát a terhesség alatt és után. A nyugtató kezelés eredménye a stressz mentes szülés és a gyors felépülés.
Időtartam: 30 perc
Ár: 7 500 Ft

Marma masszázs

A marmák vagy más néven energiapontok az emberi test különböző részein helyezkednek el. Ezek az öt szerv találkozóhelyei: ínszalagok, nedvcsatornák (idegek, nyirok, artériák, erek), melyek keresztezik egymást. Bármikor, amikor az emberi test feszültséggel teli körülményeknek van kitéve, a feszültség legnyilvánvalóbban ezekben a marmapontokban gyűlik össze. A marmamasszázs célja, hogy eltávolítsa ezeket az akadályokat, ezáltal elősegítse az energia szabad áramlását.
Időtartam: 50 perc
Ár: 11 000 Ft

Időtartam: 75 perc
Ár: 15 500 Ft

Shirodhara olajos vagy herbal

A Shirodhara az ájurvédikus kezelés sajátos formája, amikor a homlokra folyamatosan gyógynövényolajat, tejet és írót csorgatnak. Általában az Abhyanga vagy a fejmasszázs után végzik. Jótéteményei közt szerepel az idegek megnyugtatása, fejfájás, migrén, álmatlanság és különféle szellemi kimerülés megszüntetése.
Időtartam: 35 perc
Ár: 14 500 Ft

Talp- és Láb Reflexmasszázs

Az ember talpán több száz reflexpont található, amelyek a test különböző részeivel, szerveivel állnak kapcsolatban. Ahogyan az ajurvédikus szólás mondja: “akinek naponta elalvás előtt megmasszírozzák a talpát, azt messze elkerüli a betegség, mint kígyó a sast”. A talp- és lábmasszázstól ellazultnak és egészségesnek fogja érezni magát. A kezelés megakadályozza a bőr berepedését, hámlását és lecsillapítja a nyugtalan elmét.
Időtartam: 35 perc
Ár: 8 500 Ft

Udvartana - Gyógynövényes Karcsúsító Masszázs

Az udvartana (jelentése: támogató) autentikus ájurvédakezelés, gyógynövény-őrleménnyel végzett masszázs. Célja a test kondíciójának javítása, de jótékony hatásai között említhetjük a nyirok- és vérkeringés serkentését, a petyhüdt izmok megerősítését. A kezelés segítségünkre lehet a túlsúlyosság csökkentésében, kapha típusú ízületi problémák kezelésében, valamint a méreganyagok és lerakódások eltávolításában.
Időtartam: 75 perc
Ár: 16 500 Ft

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot