Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Gasztronómia

Gasztronómiai kínálatunkra, éppúgy mint vendégeink összetételére, a sokszínűség jellemző: hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták (glutén- és laktózmentes ételek) és gyermek ételek. A büféasztal napi választékának meghatározásakor konyhafőnökünk figyelembe veszi a szezonalitást és a kor szerinti megoszlást is. A nyersanyagok beszerzése lehetőség szerint helyi beszállítóktól történik.

Bőséges büféreggelit kínálunk hideg és meleg ételek széles választékával.
A büfévacsora standard összetétele: 2 előétel, 3 leves, 5 főétel, 4 köret, 4 desszert, friss és savanyított zöldségekből készült saláták, gyümölcsbár - szezonális és déli gyümölcsök széles választéka.

A’lacarte étlap fogásaira jellemző a modern ízvilág. Mindig izgalmas erőpróba egy borvacsora, bál, gálavacsora, fogadás ajánlatának elkészítése, végső formába öntése, az előkészületek, a lebonyolítás és végül a tanulságok, élmények értékelése. Így a következő alkalommal még előbbre léphetünk…

Kérjük, hogy a Pinot Noir étteremben a napszakhoz és az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Előre is köszönjük.

Borkoncepció

A Saliris Resort és a szőlő, bor kapcsolatát jól mutatja értékesítő helyeink és különtermeink tematikus elnevezése: Pinot Noir, Cabernet, Merlot, Kadarka, Chardonnay.
A szálloda nyitását követően számos borhoz köthető rendezvényt tartottunk. Az Ízportya keretében pincészeteket is felkerestünk, míg a Bormágia sorozatnál a borvacsorákra összpontosítottunk.

A híres egri történelmi borvidék 6040 hektár területre terjed ki, a szőlőültetvényeken a helybéli lakosok 1000 évvel ezelőtt fogtak bele a szőlőtermesztésbe, az évszázadokat átölelő tapasztalatok eredménye azon kiváló borok sora, melyeket vendégeink is megkóstolhatnak. Igény szerint komplett borkóstolók, borvacsorák pincelátogatások megszervezése és lebonyolítása.

Teremfőnökeink és felszolgáló munkatársaink örömmel segítenek Önnek a borválasztásban.

Pinot Noir étterem

A négy részre tagolt étterem kapacitása közel háromszáz vendég. Ez lehetővé teszi, hogy egyidőben eltérő étkezéseket biztosítsunk pl. félpanzió és céges borvacsora.

Nyitva tartás:

Furmint Drinkbár

Szállodánk legfelső emeletén található Furmint Drinkbárból gyönyörű kilátás nyílik a Kékesre. A tágas hall különleges belsőépítészeti megoldásaival kiváló „találkozási pont”. Mindez kiegészül igényes koktél-, kávé, pálinka- és borkínálattal, falatokkal és cukrászati ínyencségekkel.

Kérjük a dress code betartását a Drinkbár területén is. Köszönjük megértésüket!

Nyitva tartás:

SPA vendéglátás

A fürdő vendéglátó helyei: önkiszolgáló étterem, kávézó, szauna bár és tó büfé, illetve sörkert (a kettő utóbbi szezonálisan tart nyitva a nyári időszakban).
Az önkiszolgáló étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll, a hagyományos magyaros és nemzetközi ételek mellett reformtáplálkozásra is lehetőséget biztosít.
A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, „ready to drink” italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket.
A szauna bár kiemelt időszakokban üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál.
A sörkert időjárás és látogatottság függvényében tart nyitva, kínálata a régi idők hangulatát idézi, hiszen a meleg szendvicsek mellett a nagy kedven hamburger is megtalálható. A felnőttek számára pedig csapolt sörökkel kedveskedünk.
A nyár elengedhetetlen csemegéjét, a fagylaltot a Tó büfében kínáljuk.

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot