Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

karácsony_ajut_1

Érvényességi idő:  2017. december 5. - 2018. december 20. között (kivéve július és augusztus hónapok valamint a szálloda által megjelölt kiemelt és ünnepi időszakok)

Ajándékutalvány rendeléséhez kérjük töltse ki a lentebb látható űrlapot! Az ajánlat kizárólag 2017. december 5-22 között  érvényes!

Lepje meg szeretteit a Saliris Resortba szóló ajándékutalvánnyal! A szálloda 204 szobájának egyikébe helyet kapva Vendégeink igazi emléket őrizhetnek meg látogatásuk során Egerszalókról. Engedjen az érzésnek és hagyja, hogy a szabadtéri fürdőzés és a festői tájba illeszkedett "sódomb" együttes hatása varázsolja el Önt és családját.

2017. december 5- 2018. december 20 között (kivéve július és augusztus)* HUF / szoba / éjszaka
Vasárnaptól péntekigPéntektől vasárnapig
Szobatípus Standard Superior Superior plus Standard Superior Superior plus
Kétágyas szoba 1 fős használattal - 36 000
helyett
31 000
39 000
helyett
34 000
- 42 000
helyett
38 000
45 000
helyett
41 000
Kétágyas szoba 2 fős használattal - 43 000
helyett
38 000
46 000
helyett
41 000
- 51 000
helyett
45 000
54 000
helyett
48 000
Lakosztály** 60 000 helyett 53 000 70 000 helyett 63 000
Pótágy 20 000 helyett 18 000 24 000 helyett 22 000
Családi szoba*** 73 000 helyett 68 000 87 000 helyett 82 000

Megjegyzés:
Karácsonyi meglepetés ajánlatunk: standard típusú szoba árában biztosítjuk a superior típusú szobát, és superior típusú szoba árában a superior plus típusú szobát. (az ajánlat már tartalmazza a kedvezményt)
Hétvégén a pénteki és szombati éjszakák együttesen- minimum 2 éjszakára- kerülnek értékesítésre. Szombati érkezési nappal és szombati távozási nappal szobát nincs lehetőségünk lefoglalni.
*Kiemelt ünnepi időszakok: 2017.  december 22-december 31; 2018. március 15-17; március 30-április 2; április 15-21; április 27-május 1; május 18-21; augusztus 17-20; szeptember 30-október 5; október 20-november 1; december 20-2019. január 2 éjszakák
** Lakosztály: minimum 2 fő részére, minden további személy pótágyon (plusz pótágy áron) kerül elhelyezésre (rendelkezésre áll egy felágyazható kanapé).
*** Családi szoba: 2 db egymással összenyitható standard szoba, maximum 2 felnőtt és 2 gyermek (0-14 éves kor közötti) részére.

Csomag tartalma:

Fizetési mód: Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, a szobarendelést követően a teljes összeget kérjük átutalni részünkre, legkésőbb 2017. december 22-ig. Szép kártyával történő fizetési szándékát szíveskedjen előre a megjegyzés rovatba jelezni. Extra fogyasztásait a helyszínen rendezheti: Készpénz, bank- és hitelkártya, a szállást igénybevevő nevére szóló SZÉP kártya (MKB, OTP, K&H-bármely alszámla). Az átutalt összeg megérkezését követően állítjuk ki az ajándékutalványt és a megadott e-mail címre küldjük az Ön részére.

Szállodánk számlaadási kötelezettséggel bír, így az átutalt összeg megérkezte után előlegszámlát állítunk ki (végszámla a megvalósult foglalás után készül). Ehhez kérjük, hogy megrendelésében küldje meg részünkre, az előlegszámlán szerepeltetni kívánt pontos nevet és pontos címet (ha nem rendelkezik céggel nincs jelentősége milyen nevet és címet ad meg)! Ezen információk hiányában a beérkezett összeget nem tudjuk rögzíteni a foglaláshoz. (Amennyiben cégnévre kéri a számlát, a cég adószámát is kérjük megadni.)

 

SZÁLLODAI AJÁNDÉKUTALVÁNY megrendelésére és felhasználására vonatkozó részletek megtekinthetőek itt.

Gyermekkedvezmény:

Standard, superior, superior plus és lakosztályban, a szülővel együtt történő elhelyezéskor:

 • 0-3,99 éves kor között díjtalan szállás,
 • 4-13,99 éves kor között 50% kedvezmény a pótágy árából.

Családi szobában történő elhelyezéskor:

 • Kettő 4 éves kor alatti gyermek esetén 15%, egy 4 éves kor alatti gyermek esetén 10% kedvezmény a családi szobaárból;
 • Kettő felnőtt és maximum kettő gyermek (14 éves korig) részére biztosítjuk a családi szobát.

A Thermal Spa fürdő és Fitness terem nyitvatartási ideje szállóvendégeink részére: 07:00 - 22:00 (szállodai szobával nem rendelkező vendégeink részére vasárnaptól csütörtökig 10:00-20:00, pénteken és szombaton 10:00-21:00).
A Thermal Spa igénybevétele megegyezik a szobahasználat idejével: érkezés napján 15 órától távozás napján 11 óráig áll Vendégeink rendelkezésére.

Check in - Check out:

A szállodai szobát az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11 óráig áll a vendégeink rendelkezésére.

Étterem:

Az étterem reggel 07:00 órától 10.00 óráig svédasztalos reggelit, 18:00 órától 21:00 óráig svédasztalos vacsorát kínál, és 22:00 óráig tart nyitva.

A vacsora és a reggeli idejére előzetes asztalfoglalásra nincs lehetőség. Ez ügyben, kérjük keresse bizalommal éttermi kollegáinkat.

Szobatípusok****SUPERIOR:
 1. Standard: (Pótágyazható: maximum 1 pótágy helyezhető el) első és második emeleten található, panoráma kilátással nem rendelkező szoba.
 2. Superior: (Pótágyazható: maximum 1 pótágy helyezhető el) harmadik emelettől fölfelé található, panoráma kilátással rendelkező szoba.
 3. Superior plus: (Pótágyazható: maximum 1 pótágy helyezhető el) negyedik emelttől fölfelé található, sódombra tekintő és panoráma kilátással rendelkező szoba.
 4. Lakosztály: a nappali és a hálószoba mellett egy fürdőszobát káddal, tusolóval valamint egy külön WC-t foglal magában. Méretük 36 és 39 négyzetméter között váltakozik. Lakosztályunk 2 légterű szoba - 1 hálószobával és 1 nappalival. Rendelkezésre áll egy felágyazható kanapé.
 5. Luxus lakosztály: 3 légterű szoba – 1 hálószobával, 1 nappalival és 1 privát Spa részleggel - TV-vel, exkluzív jakuzzival és infraszaunával. Rendelkezésre áll egy felágyazható kanapé, illetve a lakosztályhoz hozzá kapcsolható egy kétszemélyes connecting standard szoba. A megjelölt ár 2 főre érvényes minden további személy pótágyon kerül elszállásolásra; a connecting szoba tekintetében a standard szobaárak az irányadóak.
 6. Családi szoba: alacsonyabb emeleten elhelyezkedő 2 db egymással összenyitható standard szoba, maximum 2 felnőtt és 2 gyermek (0-14 éves kor közötti) részére.

A standard, superior és a superior plus szobák mérete, berendezése, szolgáltatási tartalma, felszereltsége azonos. Az eltérés a szoba fekvéséből és a kilátásból ered. A szállodai szobák nemdohányzóak

Idegenforgalmi adó:

Az idegenforgalmi adó 18 év felett 400 HUF/fő/éjszaka, amely extra költségként kerül felszámításra.

Szobai felszereltség:

Sík képernyős televízió, telefon, vezeték nélküli internet hozzáférés, minibár, széf, légfűtés-léghűtés, kávé és tea bekészítés, vízforraló, hajszárító, fürdőköntös és wellness törölköző

Szabadidős programok:

Szálloda: futópálya; sódomb; játszótér; Jóléti tavak; madárház; kaptárkövek; egerszalóki barlanglakások, lepkemúzeum

Eger: Líceum és Specula Csillagvizsgáló; Bazilika-Érseki Főszékesegyház; Főegyházmegyei Könyvtár; Minorita templom; Ciszter templom; Szervita templom; Szent Anna templom; Rác templom; Minaret; Dobó tér; Kopcsik Marcipánia és Harangöntő Ház; Kepes Intézet; Gárdonyi Géza Színház; Szépasszony-völgy;  Érsekkert; Város a város alatt - az egykori érseki pincerendszer

Bükki Nemzeti Park; Noszvaj- De La Motte kastély; Szilvásvárad- Fátyol vízesés; Bélapátfalvi apátság ; Parádfürdő - Gyógyvíz- és ásványvíz-gyűjtemény; Recsk - Nemzeti Emlékpark

Forrásvizek: Eger – Parád – Felsőtárkány

Várak: Eger – Sirok - Kisnána

Szombati érkezés/távozás:

Hétvégén a pénteki és szombati éjszakák együttesen- minimum 2 éjszakára- kerülnek értékesítésre.

Szombati érkezési nappal és szombati távozási nappal szobát nincs lehetőségünk lefoglalni.

Szaunahasználat:

Az exkluzív Szaunavilág nyitva tartása: KÜLTÉRI szaunák 11:00-19:30; BELTÉRI szaunák - 1 aromakabin, 2 finn szauna, 1 gőzkabin, 1 infraszauna, 1 bioszauna (amelyből 1 aromakabin, 1 finn szauna és 1 gőzkabin már 07:00 órától nyitva tart) - 11:00-19:30.
A Szaunavilág igénybe vételének díja 2000 Ft személyenként, amelynek egyszeri megfizetése a tárgynapon további díjtalan igénybe vételt biztosít.

Fizetési mód:
Amennyiben ajánlatunkat elfogadja, a szobarendelést követően a teljes összeget kérjük átutalni részünkre, legkésőbb 2017. december 22-ig. Szép kártyával történő fizetési szándékát szíveskedjen előre jelezni. Extra fogyasztásait a helyszínen rendezheti: Készpénz, bank- és hitelkártya, a szállást igénybevevő nevére szóló SZÉP kártya (MKB, OTP, K&H-bármely alszámla). Vegyes fizetés megoldható. (pl. Szép kártya és készpénz)
Lemondási feltételek:

a rendeléseket érkezési nap előtt 48 órával megelőzően írásban mondhatja le kötbér megfizetése nélkül. Fenti időtartamon belüli lemondáskor, vagy a Vendég elmaradásakor, a kötbér a lemondott szobafoglalás egy napi szobaár szállásdíjának Áfával és étkezés díjával csökkentett összege, kivéve ha a szálloda a szobát értékesíteni tudja.

Fontos megjegyezni:

Maga az ajándékutalvány nem fizetést helyettesítő eszköz, hanem egy névleges dokumentum. Az utalványt a korábban teljesített előleg garantálja.
A szálloda mindaddig előlegként kezeli a bekért összeget, amíg a vendég fel nem használja az utalványt. Az utalvány felhasználását követően kerül kiállításra a végszámla. Amennyiben az utalvány a megjelölt érvényességi határidőig nem kerül felhasználásra, úgy a szálloda az adott utalványt bevonja. Ezt követően az utalvány felhasználása nem megoldható, azonban a lejárati idő előtt még lehetőség van az adott utalvány meghosszabbítására meghatározott keretek között.

Parkolási lehetőségek a szálloda területén:

 • a hotel bejárata közelében kamerával megfigyelt - őrzés nélküli -, korlátozott számban rendelkezésre álló kijelölt parkolóhely (1 500 HUF /gépkocsi/éjszaka);
 • 83 férőhelyes, kamerával megfigyelt - őrzés nélküli - garázs (1 500 HUF/gépkocsi/éjszaka);
 • őrzés nélküli- díjtalan parkoló vehető igénybe.

Parkolással kapcsolatos kérdésekkel kérjük, érkezéskor forduljon a recepcióhoz! Parkolóhelyeink érkezési sorrendben kerülnek elfoglalásra, előzetes helyfoglalást biztosítani nem tudunk.

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot