Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Thai keleti kezelések

Thai Gyógynövény masszázs

Ez a masszázstípus a tradicionális thai masszázs kombinációja és a kezelést különböző gyógynövény gőzökkel végzik.
A gőzölt herba-zsákkal masszírozva, a gőz melegével és gyógynövények olajával serkentik a vérkeringést, működésbe hozzák az izmokat és a merev ízületeket. Kiválóan alkalmas az erősen igénybevett ízületek valamint izmok felfrissítésére és a fájdalmak enyhítésére. A gyógynövényes zsák több mint 15 különböző gyógynövényt tartalmaz.
Időtartam: 60 perc
Ár: 17 000 HUF

Thai Olajos masszázs

A masszázs menete lényegében megegyezik a tradicionális thai-masszázséval, azzal a különbséggel, hogy az olajtól csúszóssá vált testen bizonyos fogásokat elhagynak.
Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva, közvetlenül a bőrön keresztül fejtik ki jótékony hatásukat. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet és felszívódva az orron át belélegezve hatnak. A kezelés segít a méregtelenítésben, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, selymessé teszi és a fáradt lelket felüdíti.
Időtartam: 60 perc
Ár: 15 000 HUF

Thai Talpmasszázs

A talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több mint 3000 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Szinte minden érzőideg a talpból gyökerezik. A talpmasszázs stimulálja, megfelelően serkenti a belső szervek aktivitását, tevékenységét. Egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringés zavartalan működését, javítja a kondíciót és az állóképességet. Fejleszti, ill. tökéletesíti a test immunitását, méregtelenít, fiatalít és elősegíti a hosszú életet. A masszőr a kezét, ujjait és speciális fapálcikát használ krémmel és olajjal.
Időtartam: 60 perc
Ár: 8 500 Ft

Tradicionális Thai- masszázs

A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegyensúlyozásában rejlik. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben cél a fájdalmak valamint merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony és elengedett állapot létrehozása.
A Thai-masszázs olyan száraz (olaj nélküli) kezelés, amely vékony anyagú masszázsruhán keresztül a földön, illetve matracon történik.
Időtartam: 60 perc
Ár: 13 000 Ft

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot