Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Nem szállodai programok

VIII. Szepesi György Bárzenész Találkozó

Időpont: 2018. 07. 16. - 2018. 07. 22.

Az Egri Zenészek Egyesülete 2018-ban többszörös jubileumot ünnepel. Idén tíz éves az egyesület, 15 éves a fenntartásában működő Hevesi József Magyarnóta Klub és tíz éve dolgozik együtt az egyesület két legaktívabb, legsikeresebb zenésze: Gonda László zongorista-előadóművész és Báder Ernő prímás-előadóművész, a Príma-díjas páros.

2018-ban nyári szabadtéri programunk fesztivállá teljesedik ki. A fesztivál központi témája a magyar könnyűzene. Előadóként pedig főként azokat kértük fel, akik meghatározó társaink voltak az elmúlt tíz év során. Különleges szerepet kap az egyesület két zenekara: a Minaret Kamarazenekar és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara. A hagyományosan sikeres bárzenész találkozó szerkezete az előző évekhez hasonló: a Trilla - az élő zene versenye két esti programját négy belvárosi koncert követi. Csütörtök, péntek és szombat este a bárzenész találkozók közreműködői és a Trilla – az élő zene versenye díjazottai zenélnek szabadtéren. Mind a hat koncert ingyenes, így lehetőséget adunk a helyi lakosság és a turisták minden rétegének a színvonalas programok meghallgatására. A fesztivált a Szépasszony-völgyben egy különleges látványelemekben bővelkedő ünnepi koncert zárja.

Főtámogató: Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda.

Program:

Július 5.  csütörtök 22 óra Érsekkert

CSERHÁTI ZSUZSA EMLÉKKONCERT

Ráhangoló a XXII. Egri Bikavér Ünnep nyitónapján. A Gonda László zenekar koncertje sztárvendégekkel az énekesnő születésének 70., halálának 15 évfordulója alkalmából.

Énekesek: Kökény Attila, a Megasztár 5. szériájának döntőse, a 2010-ben az Év hangja, Mihályi Réka (Group’n’Swing), Mujahid Zoltán, a Megasztár 1. szériájának döntőse, Völgyi Zsuzsi (Romantic)

 

Július 16. hétfő 18 óra Kis Dobó tér (rossz idő esetén: Farkas Ferenc Zeneiskola)

TRILLA – AZ ÉLŐ ZENE VERSENYE

Zsűri: Esze JenőMagyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus- és Weiner Leó-díjas zongoraművész, a mostani bárzenész nemzedék mestere,Hárs ViktorArtisjus-díjas jazzbőgős, basszusgitáros, zeneszerző, Szepesi Györgyné zenepedagógus, Vásáry André többszörös arany- és platinalemezes énekművész, a Római Nemzetközi Énekverseny döntőse, a Miskolci Operaverseny győztese, Völgyi Zsuzsi énekes-előadóművész (Romantic).

Vendégzenekar a Transport Project, melynek billentyűse Binder Norbert, a Trilla – az élő zene versenye 2015. évi Szepesi György-díjas zongoristája.

Műsorvezető: Antal Anett
 

Július 17. kedd 10 óra

BÁRZENÉSZ KONFERENCIA

A szakmai előadások után a zsűri összességében és egyenként értékeli a versenyprodukciókat.

 

Július 17. kedd 19 óra Végvári vitézek tere

DÍJÁTADÓ GÁLAMŰSOR

Fellépők: Esze Jenő Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett, Artisjus- és Weiner Leó-díjas zongoraművész zenekara, Pere János, Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkereszttel kitüntetett dalénekes, operaénekes és Szóka Júlia operett énekes; valamint a díjazottak és a zsűri.

Műsorvezető: Antal Anett

 

Július 18.szerda, 20 óra Dobó tér

SZÁLLNAK AZ ÉVEK

Apostol koncert, Zalatnay Cini és Koós János születésnap

Közreműködik: Gonda László zenekara

 

Július 19. csütörtök 19 óra, Széchenyi utca

KIS ESTI ZENE 1.

Miskolc Big Band (2015. közreműködő),és a Sentimens Piano Duó: Molitor Éva és Dr. Lakatos Péter (2017. Harmónia-díj)


Július 20. péntek, 19 óra

KIS ESTI ZENE 2.

Kéméndi Tamás, (2012. Virtuóz-díj), Farkas József jr. (2016. Szepesi György-díj)


Július 21. szombat 19 óra Kis Dobó tér

KIS ESTI ZENE 3.

Hot Club of Hungary (Gáspár Pál 2011. közreműködő)

 

Július 22. 17 óra Dobó tér

KÖZÖNSÉGCSALOGATÓ DOBKONCERT

Z-Drums formáció

 

Július 22. 20.00 óra Márai Központ szabadtéri színpada

ÜNNEP A VÖLGYBEN

Gonda-Báder jubileum

Minaret Szimfonikusok és Báder Ernő Koncert Cigányzenekara különleges látványelemekre épülő koncertje sztárvendégekkel és sok meglepetéssel.

Fellépnek: Bangó Margit, Pitti Katalin, Pándy Piroska, Kállay Bori, Zhang Yu Carolyn, Berkes János, Vásáry André, Bódi Barbara, Peller Károly, Charlie, Király Linda, Szekeres Adrienn, Tóth Vera, Mujahid Zoltán, Lairen Dalrymple, Z-Drums Dobformáció

Műsorvezető: Szulák Andrea, Nacsa Olivér

Rendező: Radó Denise Jászai Mari-díjas színész-rendező

Házigazda: a Gonda-Báder duó

Jegyár: 3500 Ft, 4900 Ft, 5500 Ft

Elővételes jegyek: Márai Központ, Tourinform Iroda, Tixa.hu

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot