Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Hunguest Hotels ajándékkártya 

Vásároljon Hunguest Hotels ajándékkártyát

Lepje meg szeretteit fix címletezésű (10 000 HUF, 20 000 HUF, 50 000 HUF) Hunguest Hotels ajándékkártyával. 2018. december 1-től Szállodánkban kizárólag ez az egy fajta ajándékkártya igényelhető. Az ajándékkártya nem névre szóló plasztikkártya, melyet a kiválasztott címletezésben postai úton értéklevélként küldünk el az Ön részére. (Kizárólag szobafoglalással együtt érvényesíthető, csak fürdőbelépőre nem vehető igénybe) (2021 karácsonyra megrendelt kártyák 2021 december 23-ai dátumban történő kézhezvételét a legkésőbb 2021. december 18-ig beérkezett megrendelések esetében tudjuk biztosítni) 

Aándékutalvány

Az Ajándékkártya tartalmát tekintve Szolgáltatási Utalvány. A megvásárolt kártyával egy jövőbeni  HUNGUEST HOTELS lánchoz tartozó szálloda által teljesítendő szállodai szolgáltatás kerül kiegyenlítésre. Az Ajándékkártya kizárólag ezen szolgáltatásokra használható fel, pénzben történő visszafizetésre nincs mód.

Az Ajándékkártyát a vendég fizetőeszközként több részletben is felhasználhatja, az azon lévő összeg erejéig. (A POS terminál által kiállított bizonylaton feltüntetésre kerül a kártyáról még felhasználható összeg, pontegyenleg és a lejárat pontos dátuma). A számla kiegyenlítéséhez – maximum a számla fizetendő végösszegének erejéig – több Ajándékkártya is beváltható.

Az Ajándékkártyák a vásárlástól számított 18 hónapig érvényesek. Az Ajándékkártya lejárati ideje az Ajándékkártya megvásárlásakor a vásárlónak átadott slip-en vagy az Ajándékkártya tokon szerepel. A szálloda az Ajándékkártyát – amennyiben a kártyán már nem maradt pontszám (tehát üres) – fizetéskor a vendégtől bevonja. A sorszámozott chip-kártyák biztonságosak. Az illetéktelen alkalmazás elkerülése érdekében minden kártyához PIN kód (azonosító kód) tartozik, melyet a vendég a kártyával együtt kap meg. Fizetéskor ezt a kódot kell megadni a Pos terminál (PIN kód megadására szolgáló billentyűzet)segítségével.

Ajándékkártyával történő fizetésre a kártya megléte és a PIN kód ismerete esetén van csak lehetőség! A PIN kódot, annak bármely okból fennálló hiánya esetén (elvesztés, elfelejtés, elütés stb.) a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum a vásárlás tényének igazolása után (munkanapokon 8.30 - 17.00) pótolja. A Fix címletű Ajándékkártya esetében a kártya hátoldala nincs aláírva, amikor is a kártyát bármely olyan személy használhatja (beválthatja), akinek a kártya a tulajdonában van és a PIN kódot ismeri. Az Ajándékkártya érvényességi idejét annak birtokosa egy alkalommal, a lejárati idő napját megelőzően, a lejárati időtől számított további 12 hónapra a HUNGUEST Hotels Zrt. által  meghatározott mindenkori díj egyidejű megfizetése ellenében meghosszabbíttathatja. Az érvényességi idő (illetve az esetlegesen meghosszabbított érvényességi idő) elteltével az ajándékkártya érvényét veszti, a továbbiakban fel nem használható. 

Üzleti feltételek:
 https://www.hunguesthotels.hu/media/File/Ajandekkartya_Uzleti_Feltetelek_HU.pdf

Fizetési mód:Kizárólag banki utalás vagy személyes vásárlás (szép kártyás és euros fizetési mód nem engedélyezett) A sikeres megrendelést követően (kitöltött helyes megrendelési űrlap elküldése, banki utalás, utalás megérkezése a hotelbe, utalás könyvelése) a postai úton küldött ajándékkártya postázási ideje kb. 1-2 hét. 
Szállodánk számlaadási kötelezettséggel bír, így az átutalt összeg megérkezte után számlát állítunk ki. Ehhez kérjük, hogy válaszlevélben küldje meg részünkre, az előlegszámlán szerepeltetni kívánt nevet és pontos címet! Ezen információk hiányában a beérkezett összeget nem tudjuk rögzíteni a foglaláshoz. Amennyiben cégnévre kéri a számlát, a cég adószámát is kérjük megadni:

A szálloda 204 szobájának egyikébe helyet kapva Vendégeink igazi emléket őrizhetnek meg látogatásuk során Egerszalókról. Engedjen az érzésnek és hagyja, hogy a szabadtéri fürdőzés és a festői tájba illeszkedett "sódomb" együttes hatása varázsolja el Önt és családját.

Ajándékkártya rendeléséhez kérjük töltse ki az itt látható űrlapot!

  • Cég esetében
  • Címletek (a címletek mögötti mezőkbe adja meg a db számot)

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot