Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Hunguest Hotels ajándékkártya 

Vásároljon Hunguest Hotels ajándékkártyát

Lepje meg szeretteit fix címletezésű (20 000 HUF, 50 000 HUF) Hunguest Hotels ajándékkártyával. 2018. december 1-től Szállodánkban kizárólag ez az egy fajta ajándékkártya igényelhető. Az ajándékkártya nem névre szóló plasztikkártya, melyet a kiválasztott címletezésben postai úton értéklevélként küldünk el az Ön részére. (Kizárólag szobafoglalással együtt érvényesíthető, csak fürdőbelépőre nem vehető igénybe)

Aándékutalvány

Az Ajándékkártya tartalmát tekintve Szolgáltatási Utalvány. A megvásárolt kártyával egy jövőbeni  HUNGUEST HOTELS lánchoz tartozó szálloda által teljesítendő szállodai szolgáltatás kerül kiegyenlítésre. Az Ajándékkártya kizárólag ezen szolgáltatásokra használható fel, pénzben történő visszafizetésre nincs mód.

Az Ajándékkártyát a vendég fizetőeszközként több részletben is felhasználhatja, az azon lévő összeg erejéig. (A POS terminál által kiállított bizonylaton feltüntetésre kerül a kártyáról még felhasználható összeg, pontegyenleg és a lejárat pontos dátuma). A számla kiegyenlítéséhez – maximum a számla fizetendő végösszegének erejéig – több Ajándékkártya is beváltható.

Az Ajándékkártyák a vásárlástól számított 18 hónapig érvényesek. Az Ajándékkártya lejárati ideje az Ajándékkártya megvásárlásakor a vásárlónak átadott slip-en vagy az Ajándékkártya tokon szerepel. A szálloda az Ajándékkártyát – amennyiben a kártyán már nem maradt pontszám (tehát üres) – fizetéskor a vendégtől bevonja. A sorszámozott chip-kártyák biztonságosak. Az illetéktelen alkalmazás elkerülése érdekében minden kártyához PIN kód (azonosító kód) tartozik, melyet a vendég a kártyával együtt kap meg. Fizetéskor ezt a kódot kell megadni a Pos terminál (PIN kód megadására szolgáló billentyűzet)segítségével.

Ajándékkártyával történő fizetésre a kártya megléte és a PIN kód ismerete esetén van csak lehetőség! A PIN kódot, annak bármely okból fennálló hiánya esetén (elvesztés, elfelejtés, elütés stb.) a HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum a vásárlás tényének igazolása után (munkanapokon 8.30 - 17.00) pótolja. A Fix címletű Ajándékkártya esetében a kártya hátoldala nincs aláírva, amikor is a kártyát bármely olyan személy használhatja (beválthatja), akinek a kártya a tulajdonában van és a PIN kódot ismeri. Az Ajándékkártya érvényességi idejét annak birtokosa egy alkalommal, a lejárati idő napját megelőzően, a lejárati időtől számított további 12 hónapra a HUNGUEST Hotels Zrt. által  meghatározott mindenkori díj egyidejű megfizetése ellenében meghosszabbíttathatja. Az érvényességi idő (illetve az esetlegesen meghosszabbított érvényességi idő) elteltével az ajándékkártya érvényét veszti, a továbbiakban fel nem használható. 

Üzleti feltételek:
 https://www.hunguesthotels.hu/media/File/Ajandekkartya_Uzleti_Feltetelek_HU.pdf

Fizetési mód:Kizárólag banki utalás vagy személyes vásárlás (szép kártyás és euros fizetési mód nem engedélyezett) A sikeres megrendelést követően (kitöltött helyes megrendelési űrlap elküldése, banki utalás, utalás megérkezése a hotelbe, utalás könyvelése) a postai úton küldött ajándékkártya postázási ideje kb. 1-2 hét.  

A szálloda 204 szobájának egyikébe helyet kapva Vendégeink igazi emléket őrizhetnek meg látogatásuk során Egerszalókról. Engedjen az érzésnek és hagyja, hogy a szabadtéri fürdőzés és a festői tájba illeszkedett "sódomb" együttes hatása varázsolja el Önt és családját.

Ajándékkártya rendeléséhez kérjük töltse ki az itt látható űrlapot!

  • Cég esetében
  • Címletek (a címletek mögötti mezőkbe adja meg a db számot)