Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Szállodai programok

Életmódváltó hétvége július 26-28 között

Életmódváltó hétvége július 26-28 között
Időpont: 2019. 07. 26. - 2019. 07. 28.

Életmódváltó hétvége 2019. július 26-28 között

 

Bizonyára önt is foglalkoztatja a gondolat, hogy egészségesebben kellene élnie és szeretne jobban figyelni a táplálkozására. Lehet, hogy van kisebb-nagyobb mértékű súlyfeleslege is amitől megszabadulna, de az interneten talált csodadiétákkal eddig nem ért el sikert.
És talán azt is hallotta már, hogy az egészséges, minőségi élet és ideális testsúly elérése csak gyökeres életmódváltással lehetséges.
Takács Hajnalka dietetikus szerint a sikeres életmódváltás kulcsa az, hogy meg kell tanulni  a mindennapokba illeszteni a megfelelő táplálkozást. Az ő segítségével 

az elmúlt 10 évben több száz embernek sikerült a helyes táplálkozás elsajátítása. Ők mára egészségesebbek, fittebbek lettek, jobban érzik a bőrükben magukat.  

Ha ön is szeretne életmódot váltani egy dietetikus szakember segítségével, most egy különleges helyszínen lesz lehetősége az egészséges étrend összeállításának alapelveit elsajátítani. 

Töltse el egészséges élete első napjait egy wellnesshotel nyújtotta környezetben! Itt minden adott ahhoz, hogy kiszakadjon a hétköznapi taposómalomból, feltöltse magát energiával és közben Hajnalkától megtanulja azt, hogy mit és hogyan változtasson meg a táplálkozásán.

 

Az ÉLETMÓDVÁLTÓ HÉTVÉGE programja:

1. nap, péntek: érkezés, uzsonna, ismerkedés, vacsora, wellness

2. nap: szombat  délelőtt: reggeli, előadás, workshop keretében elfogyasztott tízórai, ebéd, délután: kirándulás, vacsora, wellness

3. nap: vasárnap délelőtt: reggeli, előadás tízórai

 Részletekért érdeklődjön: dietetikusod.hu vagy sales@salirisresort.hu

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot