Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Gasztronómia

Gasztronómiai kínálatunkra a sokszínűség jellemző: hagyományos magyaros ételek, reformkonyha, újdonságok, helyi sajátosságok, vegetáriánus ételek, speciális diéták (glutén- és laktózmentes ételek) és gyermek ételek. A büféasztal napi választékának meghatározásakor konyhafőnökünk figyelembe veszi a szezonalitást és a kor szerinti megoszlást is. A nyersanyagok beszerzése lehetőség szerint helyi beszállítóktól történik.

Bőséges büféreggelit kínálunk hideg és meleg ételek széles választékával.
A büfévacsora standard összetétele: 2 előétel, 3 leves, 5 főétel, 3 köret, 2 desszert, friss és savanyított zöldségekből készült saláták, gyümölcsbár - szezonális és déli gyümölcsök széles választéka.
Kérjük, amennyiben speciális étlezési igénye van, szíveskedjen előre jelezni.

A’lacarte étlap fogásaira jellemző a modern ízvilág. Mindig izgalmas erőpróba egy borvacsora, bál, gálavacsora, fogadás ajánlatának elkészítése, végső formába öntése, az előkészületek, a lebonyolítás és végül a tanulságok, élmények értékelése. Így a következő alkalommal még előbbre léphetünk…

Kérjük, hogy a Pinot Noir étteremben a napszakhoz és az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Előre is köszönjük. (nyitott papucsot, rövidnadrágot kérjük mellőzni)

A vacsora és a reggeli idejére előzetes asztalfoglalásra sajnos nincs lehetőség.

Borkoncepció

A Saliris Resort és a szőlő, bor kapcsolatát jól mutatja értékesítő helyeink és különtermeink tematikus elnevezése: Pinot Noir, Cabernet, Merlot, Kadarka, Chardonnay.

A híres egri történelmi borvidék 6040 hektár területre terjed ki, a szőlőültetvényeken a helybéli lakosok 1000 évvel ezelőtt fogtak bele a szőlőtermesztésbe, az évszázadokat átölelő tapasztalatok eredménye azon kiváló borok sora, melyeket vendégeink is megkóstolhatnak. Igény szerint komplett borkóstolók, borvacsorák pincelátogatások megszervezése és lebonyolítása.

Felszolgáló munkatársaink örömmel segítenek Önnek a borválasztásban.

Pinot Noir étterem

A négy részre tagolt étterem kapacitása közel háromszáz vendég. Ez lehetővé teszi, hogy egyidőben eltérő étkezéseket biztosítsunk pl. félpanzió és céges borvacsora.

Nyitva tartás:

Furmint Drinkbár

Szállodánk legfelső emeletén található Furmint Drinkbárból gyönyörű kilátás nyílik a Kékesre. A tágas hall különleges belsőépítészeti megoldásaival kiváló „találkozási pont”. Mindez kiegészül igényes étel- és italválasztékunkal (koktél-, kávé, pálinka- és borkínálattal, falatokkal és cukrászati ínyencségekkel).

Kérjük, hogy a Furmint drinkbárban a napszakhoz és az alkalomhoz illő öltözetben szíveskedjen megjelenni. Előre is köszönjük. (nyitott papucsot, rövidnadrágot kérjük mellőzni)

Nyitva tartás:

SPA vendéglátás

A fürdő vendéglátó helyei: fürdő étterem, kávézó, szauna bár valamint a nyári időszakban szezonálisan nyitva tartó tó büfé, illetve fröccsterasz.
Az étterem egész évben a vendégek rendelkezésére áll, a hagyományos magyaros és nemzetközi ételek mellett reformtáplálkozásra is lehetőséget biztosít.
A kávézóban többek között finom sütemények, pohárkrémek, „ready to drink” italok és kávékülönlegességek várják vendégeinket.
A szauna bár kiemelt időszakokban üzemel, frissítőket, koktélokat és csapolt sört kínál.

Kínálatunk:

Szavak helyett beszéljenek a képek