Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Szállodai kérdezz felelek

Szobafoglalását e-mailben a sales@salirisresort.hu címre küldött levéllel, telefonon a 36/36-688-608 vagy a 36-688-688-as telefonszámokon, vagy weboldalunkon a www.salirisresort.hu címen teheti meg.
A szállodai honlapon naprakészen találhatja foglaltsági naptárunkat: https://salirisresort.hu/szallodafoglaltsag.
A sódomb egy természeti képződmény,amelyben fürödni nem lehet. Látványosság, amely díjmentesen látogatható kiépített sétaúton megközelítve.
A szállodai bejárattól balra haladva, a szállodát megkerülve gyalogosan vagy autóval a nosztalgia fürdőben található parkolóból jól látható kiépített sétaúton van lehetősége megközelíteni.
Szállodánkban az alapellátás a félpanzió, csak reggelivel nincs lehetősége szobát foglalni. Amennyiben vacsorát nem szeretne igényelni, a vacsorát van lehetőségünk ebédre cserélni. 
A szállodai szobát az érkezés napján 15 órától lehet elfoglalni és a távozás napján 11 óráig áll a vendégeink rendelkezésére.

A Thermal Spa fürdő és Fitness terem nyitvatartási ideje szállóvendégeink részére 2023.04.07-től:

hétfőtől- csütörtökig: 8:00-22:00 között, péntek-szombat és kiemelt időszakokban: 8:00-22:00 között. (Szállodai szobával nem rendelkező vendégeink részére vasárnaptól-csütörtökig 10:00-20:00 között, pénteken és szombaton: 10:00-21:00)

A Thermal Spa igénybevétele megegyezik a szobahasználat idejével: érkezés napján 15 órától távozás napján 11 óráig áll Vendégeink rendelkezésére. Amennyiben korábban szeretné a fürdőt használni, lehetőséget biztosítunk korábbi szobafoglalásra szabad szobakapacitásunk függvényében. Szállodánk lehetőséget biztosít korai érkezésre és késői utazásra a mindenkori szabad szobakapacitás függvényében (érkezés előtti napon előzetes egyeztetés alapján biztosított, szombati és vasárnapi napok kivételével):
korai érkezés felára: 10 órától 14 000 HUF/szoba; 12 órától: 9 000 HUF/szoba (korai érkezés vasárnapi napokon NEM lehetséges);
késői utazás felára: 15 óráig 10 000 HUF/szoba; 18 óráig 15 000 HUF/szoba. A megfizetett díj ellenében vendégeink igénybe vehetik a Thermal Spat (szaunavilág kivételével) illetve a Fitness termet. Amennyiben a korai érkezésre nincs lehetőség, külön fürdőbelépőjegy megvásárlásával van lehetősége a fürdőt használni.
A standard, superior és a superior plus szobák mérete, berendezése, szolgáltatási tartalma, felszereltsége azonos. Az eltérés a szoba fekvéséből és a kilátásból ered. A szállodai szobák nemdohányzóak és zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.
Szállodai szobáink mindegyike rendelkezik erkéllyel.
A szállodai szobák mérete 25 m2, erkéllyel együtt 29 m2.
Sík képernyős televízió, telefon, vezeték nélküli internet hozzáférés, minibár, széf, légfűtés-léghűtés, kávé és tea bekészítés, vízforraló, hajszárító, fürdőköntös, wellness törölköző és szaunalepedő.
A Szaunavilág igénybe vételének díja 2500 Ft személyenként, amelynek egyszeri megfizetése a tárgynapon további díjtalan igénybe vételt biztosít.
Parkolni a szálloda előtti kijelölt helyen, fedett garázsban (2500 FT /gépjármű / éjszaka), vagy a szállodához vezető út mentén (díjmentes) lehetséges. 
Előleget kizárólag kiemelt és ünnepi időszakokban kérünk átutalni részünkre.
Normál időszakban számláját a helyszínen távozáskor tudja rendezni készpénzben, bankkártyával, vagy saját névre szóló SZÉP kártyával.
Vegyes fizetés megoldható.
Normál időszakban: a rendeléseket érkezési nap előtt 48 órával megelőzően írásban mondhatja le lemondási díj megfizetése nélkül. Fenti időtartamon belüli lemondáskor, vagy a Vendég elmaradásakor, a lemondási díj a lemondott szobafoglalás egy napi szoba ára.
Kiemelt és ünnepi napokon (2023. április 28-30; május 26-29; augusztus 18-19; október 20-31; december 22-28; december 29-január 1: a rendeléseket érkezési nap előtt 21 napot megelőzően írásban mondhatja le lemondási díj megfizetése nélkül. Fenti időtartamon belüli lemondáskor, vagy a Vendég elmaradásakor, a lemondási díj a lemondott szobafoglalás egy napi szoba ára.
A szállodában pénteki és szombati napokon a Lobby bárnál esténként élő zenével és kézműves vásárral kedveskedünk Vendégeinknek. A gyermek létszám függvényében gyermek foglalkoztató programokkal várjuk a gyermeket. A fürdőben heti rendszersségel zenés vízi tornával színesítjük pihenésüket. Ünnepi időszakokban szervezett programok színesítik a kínálatot.
Szállodánk munkatársait munkaidőben hétköznapkon 8:30-16:20 között, hétvégén: 9:00-15:00 között a +36/36 688-608-as telefonszámon éri el.
Szállodai áraink a honlapunkon minden kedves Vendégünk számára elérhetőek, amelyből kedvezmény nem érvényesíthető.
Ajánljuk szíves figyelmükbe törzsvendég programunkat, amelyről részletesebben a https://salirisresort.hu/torzsvendegprogram oldalon tájékozódhat.
A fürdő munkatársait 10:00-18:00 óra között a spa@salirisresort.hu  email címen valamint a +36/36 688-661-es telefonszámon éri el.
A szállodai vendégek a fürdőt közvetlenül az első emeleten található fedett üvegfolyosón keresztül közelíthetik meg.
A fürdőben 1900 m2-en 17 db télen-nyáron működő beltéri és kültéri medence található. 
A fürdő területén előzetes egyeztetés alapján a magas színvonalú Selvert Thermal Switzerland, valamint a Spa Du Monde Paris kezeléseit vehetik igénybe.
Szállodánk egész területe nemdohányzó. Dohányozni kizárólag az arra kijelölt helyeken lehetséges.
Háziállatot kizárólag az arra korlátozott számban kijelölt (3 db) standard típusú  (7. emeleti parkolóra néző) szobában fogadunk, díja: 10 000 HUF/háziállat/éj, melyet nem tartalmaz a szobaár.
Speciális étrendű vendégeink részére (pl: laktóz-és gluténérzékeny) az egyes ételek mellett piktogramokkal jelöljük az allergéneket a választás megkönnyítésének érdekében.

2021. szeptember 1-től a hatályos jogszabályoknak megfelelően a magyarországi szálláshelyszolgáltatóknak minden vendég törvényben meghatározott személyes adatait okmányolvasó használatával keresztül rögzíteniük kell érkezéskor.Az elfogadott okmányok magyar állampolgárok esetében: személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél. A szabályozás minden vendégre vonatkozik, így a gyermekek esetében is szükség van a fényképes okmány bemutatására, életkortól függetlenül.

Ajándékutalványt tudok Önöknél vásárolni?
Szállodánkban ajándékutalvány nem vásárolható. Ajándékkártyát van lehetősége vásárolni, amely a mindenkor érvényes szobaárakba kerül beszámításra. https://salirisresort.hu/ajandekkartya

Szállodánk a talált tárgyakról naprakész nyilvántartást vezet. Az itt feljtett tárgyakról a hk@salirisresort.hu címen tud tájékoztatást kérni. Az itt felejettett tárgyakat 3 hónapig megőrízzük. Amennyiben az itt hagyott tárgyat megtalálták kollégáink, utánvéttel postai úton van lehetőségünk visszajuttatni Önnek.

Szavak helyett beszéljenek a képek