Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Gyógyászat

A klasszikus értelemben vett gyógyászat napjainkban új értelmet és tartalmat kapott. Ezzel a megváltozott szellemiséggel és tartalommal került megnyitásra 2011. január havában az „Egészség és harmónia szigete” a Saliris Resort fürdőjében. A reumatológia, rehabilitáció és wellness kezelések sokak életfilozófiájává vált a XXI. században.

A napjainkban az oly gyakran használt SPA szó, a klasszikus és modern értelemben vett gyógyfürdők és szolgáltatásaik összessége. A szó a latinból származik és a "sanus per aquam" (víz által nyert egészség) rövidített formája.

A szállodát a fürdővel és a gyógyászattal egy 15 m hosszú üvegfolyosó köti össze, melyen a vendégek kényelmesen, minden igényt kielégítő komfortérzéssel közlekedhetnek. A mozgássérült vendégek akadálymentes közlekedése megoldott.

Reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs főorvos vezeti a Saliris Resort gyógyászatát. Munkáját gyógytornász, fizikoterapeuta és gyógymasszőr segíti.

Gyógyászati kezelések és ambuláns gyógykúra csomag árak

A személyre szabott gyógyászati kezelések csak orvosi javaslattal vehetők igénybe!

Ambuláns gyógykúra csomag árak

Nyitva tartás

Egészséggpénztári tagság

Alianz, a Tempo és a Prémium egészségpénztár 
Egészségpénztári kártyát nem fogadunk el, kizárólag számlát van módunk kiállítani. Készpénzes fizetés esetén a Szolgáltató által kiállított számla ellenértékét, a szolgáltatás igénybevételének helyszínén az Egészségpénztár tagjai egyenlítik ki.

További információ kérhető:e-mail: spa@salirisresort.hu vagy telefon:+36 36 688 500 illetve +36 688 661 elérhetőségeken

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot