Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Gyógyászat

A klasszikus értelemben vett gyógyászat napjainkban új értelmet és tartalmat kapott. Ezzel a megváltozott szellemiséggel és tartalommal került megnyitásra 2011. január havában az „Egészség és harmónia szigete” a Saliris Resort fürdőjében. A reumatológia, rehabilitáció és wellness kezelések sokak életfilozófiájává vált a XXI. században.

A napjainkban az oly gyakran használt SPA szó, a klasszikus és modern értelemben vett gyógyfürdők és szolgáltatásaik összessége. A szó a latinból származik és a "sanus per aquam" (víz által nyert egészség) rövidített formája.

A szállodát a fürdővel és a gyógyászattal egy 15 m hosszú üvegfolyosó köti össze, melyen a vendégek kényelmesen, minden igényt kielégítő komfortérzéssel közlekedhetnek. A mozgássérült vendégek akadálymentes közlekedése megoldott.

Reumatológus, mozgásszervi rehabilitációs főorvos vezeti a Saliris Resort gyógyászatát. Munkáját gyógytornász, fizikoterapeuta és gyógymasszőr segíti.

Gyógyászati kezelések és ambuláns gyógykúra csomag árak

A személyre szabott gyógyászati kezelések csak orvosi javaslattal vehetők igénybe!

Ambuláns gyógykúra csomag árak

Nyitva tartás

Egészségpénztári kapcsolatok

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy számlát állítunk ki az adott egészségpénztár nevére és címére, melyet utólag elszámolásra benyújthatnak az egészségpénztárhoz. Az egészségpénztári kártyákat csak gyógyászati kezeléseknél vehetik igénybe. Orvosi vizsgálathoz előre történő bejelentkezés szükséges.

További információ kérhető:e-mail: spa@salirisresort.hu vagy telefon:+36 36 688 500 illetve +36 688 661 elérhetőségeken

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot