Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Borkóstoló ajánlatunk


JUHÁSZ Testvérek Pincészetejuhasz-logo

A pincészet az Egri Borvidék egyik legismertebb tradicionális családi borászata. 1996-ban alapították. A vulkanikus eredetű riolittufa pince optimális körülményeket biztosít a borok ízgazdag érlelésének, melyek tölgyfa hordókban több évig érlelődnek. A Pincészet egyik csúcsbora az Egri Cabernet Franc Grand Selection (Challenge Du Vin Bordeaux, 2011, ezüstérem), mely egy mély rubin színű, tartalmas, testes vörösbor. Illatát szeder, dohány és kávé teszi különlegessé. Egyedi karakterű, különleges és nemzetközi díjakat nyert borokat kóstolhatunk itt.

Borkóstoló Program:
pincelátogatás szakvezetéssel
3D-s filmvetítés a pincészetről és a borvidékről
prezentált borkóstoló étkezéssel vagy anélkül.


OSTOROSBOR Szépasszonyvölgyi látványpince
Az Ostorosbor Zrt. bár az Egri Borvidék legnagyobb borászata, csak méretében nagyüzem, az odafigyelést, a törődést és a minőséget tekintve a családi pincészetek erényeit mutatja.

A látványpince hűen tükrözi az Ostorosbor filozófiát: a mérete nagy, a kialakítása impozáns, a hangulata meleg, családias.  Ennek megfelelően éppúgy alkalmas meghitt beszélgetésekhez, mint családi, baráti összejövetelek, céges rendezvények, fogadások, konferenciák, sőt, esküvők, lakodalmak rendezésére. Boraikhoz illő ételeket, előzetes egyeztetés alapján akár több fogásos ételsorokat kínálnak, az egri gasztronómia hagyományai jegyében, a város legjobb éttermeinek segítségével.

A választott borsort szakértő mutatja be. A kóstolás során vendégeink boraink mellett megismerhetik a pincészet 1842-ig visszanyúló történetét és betekintést kapnak a borkészítés rejtelmeibe is.


Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok
A pincészet Eger belvárosától tíz percre helyezkedik el egy régi kőfejtő 30 méteres falai között, egy igazán izgalmas helyen található parkosított környezetben. A kőfejtő 3,2 hektáron helyezkedik el négy bányaudvarban, melyek alagutakkal vannak összekötve. A birtokhoz 9 pince tartozik: hordós pincék, palackos érlelő pincék és vendéglátó pincék, melyek mindegyike megtekinthető egy pincelátogatással egybekötött borkóstoló során. A borbemutató történhet a csendes, parkosított bányaudvarban 30 méteres falak között, vagy kóstolóhelyiségeink valamelyikében.


Gál Tibor Pincészet

Gál Tibor

Lazán elegáns borbár, a város igazi borélmény centruma: borbár, érlelőpince, kóstolóhelyiség, borbolt, előadóterem és múzeum is egyben. A Fúzióban igazi kulináris- és borélményben lesz része az ide látogatónak. Kóstolják meg Eger történelmi borát: a mély és zamatos Egri Bikavért – mely egy vörös cuvee bor, ebből itt szuperior tételeket találunk. Aki a frissebb, gyümölcsösebb borokat szereti az Egri Csillagból (Star of Eger) kérjen. Ez a borvidék másik kiemelt bora, a Bikavér fehér párja, a világon az egyetlen házasított fehérbor.


Egerszalóki Dávid Borház

Borászatunk hagyományos, természetes módon készíti borait, fajélesztő és irányított erjesztés nélkül. Egerszalók természeti adottságainak, és pincénk természetes körülményeinek köszönhetően boraink lassan és hosszan fejlődnek. Vörösboraink koncentráltak és testesek, fehérboraink ásványiasak és kiváló savszerkezettel bírnak. Legkiválóbb tételeink válogatás jelölést kapnak.


Részletes borkóstoló ajánlatokért keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

Adler Ildikó                                                                        Jakub Dorottya

Sales Manager                                                                     Reservation Agent

Tel: +36 36/ 688 604                                                           Tel: +36 36/ 688 603

Mobil: +36 30/645 4808                                                     Mobil: +36 30/ 844 4837

e-mail: adler.ildiko@salirisresort.hu                                   e-mail: rendezveny@salirisresort.hu

 

Szavak helyett beszéljenek a képek