Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Szaunamestereink


Boján Ádám

2010 óta vagyok a Saliris Resort Spa team tagja.

2013-tól szaunamesterként is tevékenykedek.

Legfőbb motivációm, ha a vendégek jól érzik magukat, visszatérnek, hogy újra részt vegyenek a szaunaprogramokon.

Szívesen tartom a klasszikus sós, mézes, jeges, sörös vagy különleges és show elemeket tartalmazó ceremóniákat. Kedvenc illatjaim: Jázmin, Narancs, Menta, Levendula, Magyar szaunamester bajnokságon elért legjobb eredményeim:

2016 Esztergom II hely

2017 Ráckeve III hely

2018 Makó III hely

Mottóm: Az állandóságban is ott rejlik a megújulás lehetősége.


Miskolczi Sándor

Szaunamesteri pályafutásomat 2015 tavaszán kezdtem.

Először,mint mesterséget autodidakta módon próbáltam elsajátítani,majd 2015 novemberében hivatalosan is szaunamesteri képesítést szereztem.

2016-ban kezdtem szaunamester versenyekre járni és ez évben a Szauna Szeánsz Oscar rendezésében döntőben 3. helyen végeztem. 2016 nyarán kezdtem dolgozni a Saliris Resort SPA Gyógy-és Termálfürdőben. A Harvia-Saunabau Országos Szaunamester Bajnokság döntőjében 2017-ben  és 2018-ban Magyar Országos férfi bajnoki címet kaptam. 2018 őszén Magyar Herbal Cup Országos Szaunamester versenyen peeling kategóriában 3. helyen végeztem.

Szaunamesterként és rendszeres szaunázóként a szaunázás szabályainak megfelelően az egészséges szaunázás támogatója vagyok, ami a fürdőruha mentes szaunázást jelenti.

Egészségünk megőrzésének érdekében a szaunázás fontos jelentőséggel bír. Immunrendszerünk erősebb lesz, kevesebb alkalommal leszünk betegek, méregtelenítét és salaktalanítást tudunk elérni.

Testi-lelki megnyugvást és felfrissülést nyújt a rendszeres szaunázás.

Szauna felöntéseken való részvétel egyfajta élményt nyújt illetve a különböző testkezelő, testápoló anyagok bőrünkre vannak pozitív hatással.

Szaunázáskor pedig csak 100%-os természetes alapú illóolajokat használjunk,ezek az illóolajok hatással vannak az érzelmekre,a hangulatra,enyhítik a fájdalmat és egyéb kellemetlen tüneteket. Csökkentik a stresszt,fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását. Kedvenc illóolajaim: narancs,borsmenta,levendula,bazsalikom,rozmaring.

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot