Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Szaunamestereink

Baráth Péter

Kevesen mondhatják el magukról, hogy a munkájuk a szenvedélyük és a szenvedélyük a hobbijuk! Nekem sikerült. 

2007-ben végeztem el az akkor még hazánkban szinte ismeretlennek számító szaunamesterséget. Azóta próbálok minél aktívabban részt venni a hazai szaunakultúrában és annak formálásában. 

2010-től indulok a hazai szaunamester versenyeken. 2014-ben 2. helyezett, majd egy év kihagyás után 2016-ben mind a két országos szaunamester bajnokságon 1. helyezett lettem. Ugyan ebben az évben megrendezett Klasszik versenyen is a legmagasabb minősítést kaptam. 

Aktívan részt vettem több hazai szaunás közösség megalakulásában, valamint több szaunás rendezvény szervezésében tevékenykedem. Szaunamester oktatóként próbálom átadni tudásom, tapasztalatomat és azokat az élményeket, amelyekkel gazdagabb lettem minden egyes szaunaprogram alkalmával. 


Boján Ádám

2010 óta vagyok a Saliris Resort Spa team tagja.

2013-tól szaunamesterként is tevékenykedek.

Legfőbb motivációm, ha a vendégek jól érzik magukat, visszatérnek, hogy újra részt vegyenek a szaunaprogramokon.

Szívesen tartom a klasszikus sós, mézes, jeges, sörös vagy különleges és show elemeket tartalmazó ceremóniákat. Kedvenc illatjaim: Jázmin, Narancs, Menta, Levendula, Magyar szaunamester bajnokságon elért legjobb eredményeim:

2016 Esztergom II hely

2017 Ráckeve III hely

2018 Makó III hely

Mottóm: Az állandóságban is ott rejlik a megújulás lehetősége.


Miskolczi Sándor

Szaunamesteri pályafutásomat 2015 tavaszán kezdtem.

Először,mint mesterséget autodidakta módon próbáltam elsajátítani,majd 2015 novemberében hivatalosan is szaunamesteri képesítést szereztem.

2016-ban kezdtem szaunamester versenyekre járni és ez évben a Szauna Szeánsz Oscar rendezésében döntőben 3. helyen végeztem. 2016 nyarán kezdtem dolgozni a Saliris Resort SPA Gyógy-és Termálfürdőben. A Harvia-Saunabau Országos Szaunamester Bajnokság döntőjében 2017-ben  és 2018-ban Magyar Országos férfi bajnoki címet kaptam. 2018 őszén Magyar Herbal Cup Országos Szaunamester versenyen peeling kategóriában 3. helyen végeztem.

Szaunamesterként és rendszeres szaunázóként a szaunázás szabályainak megfelelően az egészséges szaunázás támogatója vagyok, ami a fürdőruha mentes szaunázást jelenti.

Egészségünk megőrzésének érdekében a szaunázás fontos jelentőséggel bír. Immunrendszerünk erősebb lesz, kevesebb alkalommal leszünk betegek, méregtelenítét és salaktalanítást tudunk elérni.

Testi-lelki megnyugvást és felfrissülést nyújt a rendszeres szaunázás.

Szauna felöntéseken való részvétel egyfajta élményt nyújt illetve a különböző testkezelő, testápoló anyagok bőrünkre vannak pozitív hatással.

Szaunázáskor pedig csak 100%-os természetes alapú illóolajokat használjunk,ezek az illóolajok hatással vannak az érzelmekre,a hangulatra,enyhítik a fájdalmat és egyéb kellemetlen tüneteket. Csökkentik a stresszt,fokozzák a keringést és a méreganyagok kiválasztását. Kedvenc illóolajaim: narancs,borsmenta,levendula,bazsalikom,rozmaring.

Szavak helyett beszéljenek a képek

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot