Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Szaunamestereink

Boján Ádám

2010 óta vagyok a Saliris Resort Spa team tagja. 2013-tól szaunamesterként is tevékenykedek. Legfőbb motivációm, ha a vendégek jól érzik magukat, visszatérnek, hogy újra részt vegyenek a szaunaprogramokon. Szívesen tartom a klasszikus sós, mézes, jeges, sörös vagy különleges és show elemeket tartalmazó ceremóniákat. Kedvenc illatjaim: Jázmin, Narancs, Menta, Levendula, Magyar szaunamester bajnokságon elért legjobb eredményeim:

2016 Esztergom II hely

2017 Ráckeve III hely

2018 Makó III hely

Mottóm: Az állandóságban is ott rejlik a megújulás lehetősége.

Boján Ádám

Török Beáta

Török Beának hívnak, 2019 óta dolgozom a Saliris Resort Spa & Gyógy és Termál fürdőben. 2020-ban végeztem az Aufguss szárnyai és világbajnok mesterei törölközője alatt. Számomra mindig fontos volt a tudatos életmőd: "ép tesben, ép lélek", melynek a szaunakultúra is része, hozzájárulva egészségünk megőrzéséhez. Egy életérzés, kikapcsolódás a pörgős hétköznapokban. Ezért midnig arra törekszem, hoyg hangulatos lazító, élményekben gazdag felöntéseim legyenek. A változó és törzsvendégkör részére fontos a foylamatos megújulás, változatosság, amit a kollégáimmal együtt biztosítunk részükre. Számomra a szaunáztatás egy show, játék az illatokkal, hőmérséklettel és legyezési technikákkal. Büszkén mondhatom, hogy a fürdőnk a szauna kultúra egyik nagykövete: " Ahol az ég és föld összeér" 

Török Beáta

Izsóf-Majoros Virág

Izsóf-Majoros Virág vagyok, 2020 júliusa óta dolgozom szaunamesterként a Saliris Resort Spa-ban. Számomra a szaunamesterség és a szaunázás az egészségtudatosság és a művészet találkozása, ez egy különleges világ, egy életérzés. Ezt próbálom megvalósítani a programjaimon. Új vagyok még, de lelkes és elhivatott, úgy érzem, megtaláltam az utam, szeretnék tanulni, fejlődni. Szerencsés vagyok, hogy van lehetőségem kibontakozni a Saliris mesés szaunavilágában.

Izsóf-Majoros Virág

Barabás Évi

Barabás Évi vagyok. 2017-ben ismerkedtem meg a szaunázással. 2020 februárban kezdtem meg a munkám a Saliris Resort & Spaban szaunamesterként. Szaunamesternek lenni nagyon izgalmas, mindig van mit tanulni, van hova fejlődni és mindig vannak kihívások. A szaunaszeánsz számomra a harmónia. A zene, a legyezés és az illatok harmóniája. Egy művészetként tekintek rá. A kreativitás és az egészség találkozása. Nemcsak a munkám, de egyben a hobbym is. Boldog vagyok, hogy egy ilyen impozáns és magával ragadó szaunavilágban dolgozhatok.

Barabás Évi

Szavak helyett beszéljenek a képek