Kövessen Minket
HU
Szobafoglalás
(+36) 36 688 608

Törzsvendégprogram

HUNGUEST HOTELS Egyéni TörzskártyaRendeléshez kattintson ide!

Ha Ön névre szóló HUNGUEST HOTELS Egyéni Törzskártya tulajdonosává válik, akkor bármelyik HUNGUEST HOTELS szállodában való közvetlen megrendelés esetén a szállodai saját szolgáltatások igénybevétele révén keletkezett számla bruttó összegének 10%-a kerül pontként jóváírásra a Egyéni Törzskártyáján.

Kiemelt promóciók keretén belül esetenként magasabb pontértéket írunk jóvá.

A kártyán összegyűjtött pontok a legközelebbi közvetlen szállodai megrendelés és igénybevétel esetén felhasználhatók a pontoknak megfelelő forint vagy euró-összegű engedményként (maximum a számla szerinti összeg 50%-áig), azaz 1 forint 1 pontnak, illetve 1 Euró 350 pontnak felel meg. A pontok forint vagy euró-összegű engedményként való felhasználásakor a számla-összeg 50%-a 10%-ának megfelelő pontot írunk jóvá a kártyára. A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

Egyéni Törzskártya tulajdonosa lehet minden Vendégünk, aki személyesen kitölti jelentkezési lapunkat valamelyik szállodánkban  (kártya díjmentes)

Honlapunkon online módon, kényelmesen leadhatja Törzskártya rendelését

Amennyiben egy HUNGUEST HOTELS szállodában való tartózkodása során rendeli meg Egyéni Törzskártyáját, és a kártyakészítési díjat legkésőbb a szállodai szolgáltatás igénybevételének utolsó napján befizeti, úgy már az adott tartózkodásra vonatkozó pontjóváírást is igényelheti.

HUNGUEST HOTELS VIP Törzskártya

A Törzskártya pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomag megszerzésére is, ami - az átlagosnál is nagyobb figyelmen túl - kétség kívül aranyat érhet!

VIP Executive Kártya 20%-os kedvezményt biztosít a szállodák által nyújtott saját szolgáltatások után. Igénylésének feltétele 100 000 pont összegyűjtése, megtartásához évi 50 000 pont elérése szükséges.

VIP Aranykártya 40%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, 20% kedvezményt az összes egyéb, a szálloda által nyújtott saját szolgáltatásból. Igényléséhez 300 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 120 000 pont elérése szükséges.

VIP Gyémántkártya 65%-os kedvezményt biztosít a szállás árából, valamint 50%-ot az összes egyéb szállodai saját szolgáltatásból. Igényléséhez 800 000 pontot kell gyűjteni, megtartásához évi 400 000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba vagy egy apartman, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe. A megfelelő pontszám elérésekor valamennyi VIP Törzskártya csomagot meg kell igényelni a Jelentkezési Lap kitöltésével!

Törzskedvezmény a közvetített szolgáltatásra nem vehető igénybe:  thai kezelések

*HUNGUEST HOTELS Törzsvendég Centrum
NYITVA TARTÁS 
Hétfő-péntek: 08.30-16.30
Hétvége és munkaszüneti napok: zárva
Telefonszám: 06 1 481 9150
E-mail: 
torzsvendegcentrum@hunguesthotels.hu

 

Ugye Ön sem akar lemaradni
különleges, valamint legfrissebb ajánlatainkról?


Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot